Gustav Nilsen-Stand Up Show

Vi fyrer igang årets Puls Lyngen med stand-up i nasjonal toppklasse.
Her får vi en fyr på besøk som ikke har det store behovet for å sparke hverken opp- eller ned, men i kraft av å faktisk ha utsøkt humoristisk teft og inneha et unormalt godt talent til å parodiere gjør at vi gleder oss skikkelig til å vise han frem til publikum. Her er det faktisk kun plass til 200 stk, så skaff billett fort!

Gustav ble kåret til beste nykommer under Komiprisen 2004, og etter det har han gjort utallige opptredener landet rundt. Gustav er ofte å høre på NRK´s Hallo i Uken, og har vært delaktig i flere kritikerroste oppsetninger som Are Kalvøs Det Folk Vil Ha, Vi er ikke Romeo & Julie, Are Kalvøs Det Folk Vil Ha på Det norske Teateret og Urbane Totninger for å nevne noen. Gustav blir garantert å se i mange år fremover, det være seg på TV, radio eller på scenen. Det er hans sjarmerende vesen og allsidighet som har sørget for gode kritikker og som gjør ham til en genuin latterbombe. Dette vet totningen å bruke når han opptrer, både med og uten medbrakte instrumenter. Tusenvis av nordmenn har allerede opplevd hans hysteriske tolkninger av Alf Prøysen og kjente personer som Morten Harket, Petter Stordalen og GP-Jostein. Og persongalleriet utvides stadig.

Gustavs komikerkarriere springer ut fra hans fortid som musiker. Han har som regel med seg både bass og gitar på scenen, og hvis anledningen byr seg også banjo eller indiske trommer. En kveld med Gustav Nilsen er en reise i lun og snill humor, men stemningen går garantert rett i taket når han serverer en av sine mange parodier eller musikalske innslag. Han må bare oppleves!

Billetter kr. 150,- 18 år Begrenset antall. Kan forhåndkjøpes ved å ta kontakt m/Line van Gemert/ROSS AS (telefon 90775702)

 

Publisert i Ukategorisert

Legg igjen en kommentar


Puls Lyngen er et nytt konsept der folk kan oppleve og delta i en rekke aktiviteter i Lyngen
Blant høydepunktene nevnes folkefest i sentrum med marked, Vasarløpet på langrennsski, piggsykkel- og fatbikeritt på Jægervatnet, Lyngen Rando i Lyngsalpene, og konsert.

FACEBOOK

Puls-Lyngen har oppdatert forsidebildet sitt. ... Se merSkjul

Se mer på Facebook
·Del

Puls-Lyngen har delt Lyngen Rando sitt arrangement. ... Se merSkjul

Lyngen Rando 2018

mars 24, 2018, 11:30am - mars 24, 2018, 9:30am

Lørdag 24.Mars arrangeres Lyngen Rando for 5.gang. Jubileumsrennet kjøres på samme læst som suksess-løypa i 2017. I år håper vi enda flere lokale løpere deltar i trimklassen tur/retur Rørnest...

Se mer på Facebook
·Del

New York, Bodø, Tromsø, Finnsnes, LYNGEN, Oslo er de stedene lyngenvennen Jardar Johansen velger å komme til nå før jul for å holde konsert. I følge han selv gleder han seg stort til å komme til Lyngen Kirke nå i kveld for å sette oss i julestemning.

Så ta en velfortjent pause i julestria, møt opp og del magien i vår intime gamle lille store kirke. Det eneste vi garanterer er at du vil ikke angre!

Selv for oss med musikalsk gehør som et gammelt dørhengsel er fyren en sjelden juvel med en imponerende stemme langt utenom det ordinære.

Vi sees klokken 19.00 i kveld!
... Se merSkjul

Jardar Julefred i Lyngen

desember 12, 2017, 7:00pm - desember 12, 2017, 2:30pm

JULEFRED m Jardar Johansen. Den store Nord Norske julekonserten I en årrekke har Jardar besøkt store deler av Nord Norge med sin julekonsert. En upretensiøs men og svært høytidelig og variert kon...

Se mer på Facebook
·Del