Lasse Ingebrigtsen – Trubadur

Lasse Ingebrigtsen er en av de mest brukte sanger/gitarist/artist og trubadurer med base i Tromsø. Han har gjort seg bemerket for sin store stemmeprakt og sitt innholdsrike repertoar.
Som trubadur på klubber/puber er han uten tvil en av landets beste, og spiller rundt om i hele landet. Han har medvirket somvokalist i forskjellige konsertproduksjoner: Queen show, tribute to Michael Jackson, musikalen Anna og The best of musicals.

I bandsammenheng har han opptrådt med en rekke kjente artister: Chris Thompson (Manfred Manns Earthband), Paul Young, Leo Sayer, Graham Goldman (10CC), Fish (Marillion) og Jørn Hoel. Han spilte også i en årrekke i bandet O.J and The Simpsons med Spike Edney, som er musikalsk ansvarlig i supergruppa Queen på keyboard. Også kalt den femte Queen.
Ingebrigtsen var også en del av Team Jørn (Hoel) under det store Korslaget, og var en av solistene som fikk synge mest. Korslaget var TV2’s største produksjon på dette tidspunkt.

De siste årene har Lasse opptrådt med musikere fra Åge Aleksandersens Sambandet. Også bandet Royal Jam med Morten Skaget på bass (Sambandet,TNT), Sjalg Raaen (Sambandet, Espen Lind) gitar, og Steinar KroKstad (Stage Dolls, Sambandet) på trommer.

Lasse opptrer i flere formater både som gjestevokalist, trubadur og i bandsammenheng.

Under Puls Lyngen 2017 opptrer Lasse Ingebrigtsen på Sørheim Brygge/Skibsbroen Pub både fredag 8.april og lørdag 9.april.
Vi gleder oss til å gjeste artisten som er bemerket for sin store stemmeprakt og sitt innholdsrike repertoar.

(kilde: www.intromusic.no)

Publisert i Kultur

Legg igjen en kommentar


Puls Lyngen er et nytt konsept der folk kan oppleve og delta i en rekke aktiviteter i Lyngen
Blant høydepunktene nevnes folkefest i sentrum med marked, Vasarløpet på langrennsski, piggsykkel- og fatbikeritt på Jægervatnet, Lyngen Rando i Lyngsalpene, og konsert.

FACEBOOK

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.