VartoDilten

Vartodilten er et lite høytidelig familieskirenn som går på Varto , det lavereliggende skogsområdet mellom Rottenvik og Fastdalen.

vartodilten

Skiløypene er på 3 og 6 km. Starten er øverst i Vartoveien og mål er ved Vartohytta. Fra løypa er det en fantastisk utsikt mot Lyngsalpene og Lyngenfjorden. Rottenvik bygdelag startet opp med Vartodilten i 1980 og rennet finner vanligvis sted siste søndagen i mars. Premiering foregår alltid ved loddtrekning blant deltakerne.
Vartohytta har vært et naturlig samlingspunkt for unge og eldre som liker å mosjonere på ski i flotte omgivelser siden hytta blei bygd i 1984. Bygdelaget står for preparerte skiløyper hele vinteren igjennom og salg av kaffe og vafler på hytta hver søndag og helligdag fra midten av januar til slutten av april.

Få ned pulsen etter en hektisk helg i Lyngen i storslått omgivelser. Arrangøren, Rottenvik bygdelag, er kjent for sin gjestfrihet og ønsker gamle og nye ”diltere” velkommen til et arrangement med høy kosefaktor.

Har du spørsmål, kan disse rettes til: epost@rottenvikbygdelag.no

Start mellom kl 11.00 – 12.30 ved gml. kraftstasjonen; øverst i Vartoveien. Påmelding ved start.

Kort Løype: Blå strek. Lang løype: Rød strek. Start øverst i Vartoveien.

 

 

Følg Rottenvik grendelag på: www.rottenvikbygdelag.no og facebook: https://www.facebook.com/groups/189000971143265/

Publisert i Konkurranser

PULS Lyngen

Puls Lyngen er et nytt konsept der folk kan oppleve og delta i en rekke aktiviteter i Lyngen Blant høydepunktene nevnes folkefest i sentrum med marked, Vasarløpet på langrennsski, piggsykkel- og fatbikeritt på Jægervatnet, Lyngen Rando i Lyngsalpene, og konsert.
MedlemmerSe merSkjul

Del

Se merSkjul

Se mer på Facebook
·Del

Se merSkjul

Extra VG-lista til Lyngseidet?

april 25, 2016, 8:00pm

Lyngseidet, Norway

Sommeren 2016 tar VG og Extra med VG-lista til en By Extra! Og du bestemmer! Extra har over 300 butikker i Norge. 118 kommuner har Extra-butikk, og ligger minst 60 minutter unna Oslo, Stavanger, Ber...

Se mer på Facebook
·Del

Se merSkjul

Se mer på Facebook